Veelgestelde vragen

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan op verschillende manieren:

  Telefonisch op het nummer +32 465 02 55 12
  via mail: info@kinefieuws.be
  via de online agenda

  Het is niet steeds mogelijk om op te nemen tijdens de behandelingen. Laat gerust een boodschap na op het antwoordapparaat met vermelding van jouw gegevens, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 • Waar vinden de behandelingen plaats?

  De praktijk beschikt over alle faciliteiten om jou optimaal te behandelen en verdient dus steeds de voorkeur als behandellocatie.

  Indien het voor jou niet mogelijk is om tot in de praktijk te komen, is een huisbezoek mogelijk.

 • Wat neem ik mee op de eerste afspraak?
  • Het voorschrift voor kinesitherapie van de arts
  • Een klevertje van de mutualiteit
  • Eventuele verslagen van medische beeldvorming
  • Comfortabele kledij
 • Wat als ik niet (op tijd) op mijn afspraak kan zijn?

  Gelieve steeds op tijd jouw afspraak na te komen zodat iedereen op een vlotte manier verder geholpen kan worden. Wanneer je niet aanwezig kan zijn, gelieve dan steeds 24u op voorhand de afspraak te annuleren. Gereserveerde afspraken die niet tijdig werden afgemeld, zullen worden aangerekend.

 • Hoe lang duurt een behandeling?

  Een behandelsessie duurt 30 min. De mogelijkheid bestaat dat je verder zelfstandig aan het werk gezet wordt in de oefenzaal om het maximale uit jouw revalidatie te halen.

 • Hoe wordt de betaling geregeld ?

  Bij het afsluiten van een behandelreeks of aan het einde van 9 sessies wordt de rekening gemaakt. We verkiezen betaling via overschrijving of via de bancontact applicatie. De optie om cash te betalen sluiten we niet uit. Eenmaal de betaling voldaan is, ontvang je een getuigschrift dat ingediend kan worden bij de mutualiteit voor de terugbetaling.

 • Kan ik zomaar bij Kinesitherapie Fieuws komen ?

  Dit is mogelijk, maar dan zal je zelf instaan voor het volledige bedrag. Het is aan te raden om eerst langs te gaan bij een arts. Op voorschrift worden de kinesitherapie sessies terugbetaald door de mutualiteiten.

 • Welke kledij doe ik best aan?

  Voor de eerste sessie kan je gewoon normale kleren dragen. Indien er bij de volgende sessies sportieve kledij nodig zou zijn, wordt dat afgesproken gedurende het eerste consult.

 • Kan ik makkelijk met mijn auto tot bij Kinesitherapie Fieuws komen?

  De praktijk is gelegen in de binnenring en ligt bijgevolg ook in de lage emissie zone (LEZ) van Gent. Ben je niet zeker of jouw voertuig voldoet aan de toelatingseisen, klik dan op deze link om te ontdekken of jouw voertuig binnen mag in de lage-emissiezone..

  Overdag bestaat er meestal geen probleem om parkeerplaats te vinden dichtbij Kinesitherapie Fieuws. Eenmaal de dag op zijn einde loopt en onze buren thuis komen van hun werk, wordt dit minder evident. Vaak vind je wel nog een plaatsje in de Stokerijstraat of Désiré Fiévéstraat. Het blijft uiteraard het makkelijkst om met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets te komen.

  In de oranje zone geldt betalend parkeren tussen 9 - 23 uur, behalve op zon- en feestdagen.

 • Een andere vraag?

  Heb je een vraag die hier nog niet beantwoord werd? Maak telefonisch contact via +32 465 02 55 12 of stuur ons een mailtje op info@kinefieuws.be en wij staan jou met plezier te woord.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Lees meer